Kokosovo mlijeko Nutricionizam

Posted by Sarah Turner at 7:56 AM

Thursday, September 17, 2009

Većina ljudi su pod dojam da kokosovo mlijeko nije ništa drugo nego voden tekućina nalazi u kokos. Ali zapravo kokosovo mlijeko je mliječno bijela tekućina slatko da se dobiva od mesa zrelog kokosa. Postoje dvije vrste mlijeka koji su izvedeni iz kokosa, naime debelih i tankih.

Za uzimanje prednost od guste kokosovo mlijeko prehrana, je stisnut ribane kokos meso. The stisnutu kokos meso je tada namočen u toploj vodi i stisnutu drugi ili treći put za tanke kokosovo mlijeko. Što se tiče kokosovog mlijeka koriste se tiče, debeli mlijeko se koristi za pripremu ukusan mouthwatering deserti i umacima. Dok je tanka kokosovo mlijeko se koristi u pripremi juha.

Kokosovo mlijeko nalazi posebno mjesto u mnogim tropskim kuhinja, a posebno tajlandski, Singaporean i Malezijski. On djeluje kao izvor širok spektar vitamina, minerala, kalija, folne kiseline i ostale vitalne hranjive tvari. Talking about the coconut milk calorie, 1 cup canned coconut milk contains 445 calories, whereas frozen milk contains 485 calories. Sirovo kokosovo mlijeko sadrži najveći broj kalorija, što je oko 552. Kokosovo mlijeko je dostupna na tržištu u različitim stilovima ambalaže kao što su limenke i tetra omot.

0 comments: