Vrste agruma

Posted by Sarah Turner at 7:56 PM

Tuesday, September 15, 2009

Agrumi su kiselog voća, koje sadrže zdrava prehrana sadržaj koji čini čuda za tijelo. Agrumi djelovati kao nevjerojatan izvor vitamina C i širok spektar esencijalnih nutrijenata koje zahtijeva tijelo. Agrumi lista je stvarni dug jedna obuhvaća bezbrojne vrste agruma poput Clementine, pijavica, vapno, grejp, mandarina, mandarina, naranča-patuljasta, minneola, tangelo, limuna, naranče i pummelo etc.

Agrumi se ne samo značilo da se konzumira zbog izvanredan ukus, ali isto tako oni čine bitni sastavni dio zdrave prehrane, zbog njihove višestruke zdravstvene beneficije. Pravi okus se nalazi u konzumiranje sirovog svježeg agrumi. Agrumi imaju nevjerojatan miris i to objašnjava zašto su među prvih plodova popis ljudi. Obično ovi plodovi su sočne i to je to sok koji sadrži glavne kiselinski element, što daje plod karakterističan oštar okus.

Boje agrumi ovisi o klimatskim uvjetima. Tijekom zime ne-u tropskim krajevima, agrumi može uočiti u zelenoj boji do dospijeća, inače zelenkasto narančastu. Obično su ubran agrumi čak i prije nego što su u potpunosti sazreti. Dakle, uživajte u ukusnim agrumi i sočan okus njihove zdravstvene beneficije.

0 comments: